ریسک از جایی ناشی میشود که ندانید چه کاری انجام میدهید؛ پس برای کاهش ریسک، آگاهی خودتان را بالا ببرید. - وارن بافت
استخراج بیت کوین نیازمند ایجاد تعادلی ظریف میان بخشهای مختلف یک سیستم است. در حال حاضر، استخراجکنندگان باید هزینههای سرمایهگذاری و عملیاتی، هزینه تعمیرات غیرمنتظره، تأخیر در حملونقل تجهیزات و دستگاههای استخراج و تغییر غیرمنتظره مقررات را که میتوانند از کشوری به کشور دیگر و در مورد ایالات متحده، از ایالتی به ایالت دیگر متفاوت باشند، مدیریت کنند. همچنین، آنها مجبور هستند تا با مشکل کاهش شدید قیمت بیت کوین از ۶۹٬۰۰۰ دلار به حدود ۲۳٬۰۰۰ دلار کنار بیایند.
به گزارش کوین تلگراف، با وجود کاهش حدود ۶۵درصدی قیمت بیت کوین نسبت به اوج تاریخی خود، اکثریت استخراج کنندگان توافق نظر دارند که عین حفظ آرامش خود به جمعآوری منظم مقادیر کم بیت کوین ادامه دهند، گرچه این بدان معنا نیست که بازار اکنون لزوماً به پایینترین کف قیمتی خود رسیده باشد.
نیک هنسن (Nick Hansen)، مدیرعامل مجموعه لاکسور (Luxor) که در حوزه استخراج ارزهای دیجیتال فعال است، در میزگرد اختصاصی استخراجکنندگان بیت کوین که توسط کوین تلگراف میزبانی میشد، گفت:
در آینده شرکتهای سهامی عام [حوزه استخراج] یا حتی شرکتهای سهامی عام و همین طور خصوصی [فعال در این حوزه]، بهطور قطع با بحران سرمایه مواجه خواهند شد. خرید آن دسته از دستگاههای استخراج ایسیک (ASIC) جدید که دارند روانه بازار میشوند، احتمالاً نزدیک به ۴میلیارد دلار پول نیاز دارد و چنین سرمایهای دیگر در دسترس شرکتها نیست.
هنسن در ادامه توضیح داد:
صندوقهای سرمایهگذاری پوشش ریسک، به سرعت دچار مشکل مالی میشوند. فکر میکنم ۳ تا ۶ ماه طول بکشد تا استخراجکنندگان هم به همین روز بیفتند. بنابراین، با گذشت زمان خواهید دید که چه کسی عملکرد خوبی دارد و چه کسی میتواند از این حاشیه سود کم [استخراج بیت کوین] جان سالم به در ببرد.
زمانی که از ماگدالنا گرونوسکا (Magdalena Gronowska)، مشاور شرکت پیآرتیآی (PRTI) درمورد چالشها و انتظاراتش از آینده صنعت استخراج بیت کوین سؤال شد، او پاسخ داد:
یکی از بزرگترین چالشهایی که در گذار به «اقتصاد بدون کربن» و کاهش انتشار گازهای گلخانهای داشتهایم، سرمایهگذاری ناکافی بخش دولتی و خصوصی در حوزه فناوری و زیرساخت بوده است. تصور میکنم نکته شگفتانگیز در مورد استخراج بیت کوین این است که این صنعت برای تأمین مالی یا پرداخت یارانه برای توسعه زیرساختهای مدیریت انرژی یا پسماند، روشی کاملاً جدید ارائه میکند. این روش فراتر از مسیرهای تأمین مالی رایج مالیاتی یا دریافت هزینه برق است، زیرا بر اساس یک سیستم هوشمندانه، اما ساده از مشوقهای اقتصادی عمل میکند.